Розпочинаємо роботу над новим європейським проєктом TRUSTFOOD!

Розпочинаємо роботу над новим європейським проєктом TRUSTFOOD!

12 Грудня 2022

Київський академічний університет, Academ.City та Хаб цифрових інновацій NOSC-UA DIH розпочинають роботу над новим європейським проєктом TRUSTFOOD Це перший в Україні проєкт в програмі "Цифрова Європа". Наша команда вперше виграла грант від Цифрової Європи у складі консорціуму з 14 партнерів, які представляють 10 країн Європи. 

Мета проєкту — розвиток передових цифрових навичок працівників малого та середнього бізнесу та тих, хто шукає роботу, шляхом надання доступу до високоякісних спеціалізованих навчальних курсів, що відображають останні розробки в області технологій блокчейн. Проєкт орієнтований на учасників ринку харчових продуктів на усіх етапах виробничого ланцюга.

У рамках проєкту будуть розроблені та проведені короткотермінові навчальні курси для підвищення кваліфікації та перекваліфікації співробітників компаній. Особливу увагу буде зосереджено на цифрових навичках та знаннях  технології Blockchain для  власників МСП, менеджерів і працівників у секторі постачання харчових продуктів. Курси триватимуть від 1 до 6 місяців, будуть максимально практичними та нададуть інформацію про те:

  • як впроваджувати блокчейн інновації для трансофрмації та розширення бізнесу;
  • як використати новітні цифрові технології для підвищення довіри партнерів та стейкхолдерів;
  • як інтегрувати блокчейн у цифрові інструменти, необхідні для операційної діяльності співробітників.

Слідкувати за новинами проєкту, щоб вчасно долучитися до освітніх курсів та інших активностей, можна підписавшись на сторінки проєкту в соціальних мережах:

LinkedInFacebookInstagram та Twitter.

Цифрова Європа  (Digital Europe): європейська організація, яка представляє галузь цифрових технологій. До її складу входить 98 великих технологічних компаній і 41 національна торгова асоціація. Україна приєдналась до програм фінансування від Цифрової Європи у вересні 2022р.