Круглий стіл "Нові компетенції для Індустрії 5.0 та управління даними для закладів вищої освіти”.

Круглий стіл

10 Жовтня 2022

Academ.City в гостях у Національний університет "Києво-Могилянська академія", круглий стіл "Нові компетенції для Індустрії 5.0 та управління даними для закладів вищої освіти”.

Експерти проєкту Academ.City обговорювали можливості закладів освіти у формуванні навичок індустрії 5.0 та використанні аналізу даних для вдосконалення освітніх програм.

Партнери круглого столу з Northwestern University презентували власний досвід залучення представників бізнесу та громадських організацій для формування студентських завдань та дисциплін, спрямованих на підготовку інженерів.

Партнер Academ.City Богдан Пономар, CEO AI HOUSE Club, провідного ком’юніті з розвитку штучного інтелекту в Україні говорив про важливість горизонтальних зв’язків при просуванні інноваційних ідей і наближенні освітніх програм до потреб ринку.

Говорили про важливі речі:

 Чи може Україна використати досвід американських університетів при підготовці інноваторів та інженерів.

 Які спільні проєктb університетів та бізнесу актуальні зараз?

 Які перспективи має Національний план впровадження відкритої науки в Україні, затверджений у жовтні 2022 р.

 Як має будуватися система управління даними та знаннями в закладах вищої освіти й що таке J-організації.

Організатори також запрошують подати тези або статті для публікації збірника за результатами проведеного обговорення. Тож, якщо ви маєте напрацювання у сфері відкритих даних, компетенцій індустрії 5.0, аналітики даних у закладах вищої освіти та бачите шляхи вдосконалення освітніх програм та навчальних траєкторій, надсилайте матеріали до організаційного комітету на електронну пошту marketing_naukma@ukr.net.

— тези – до 6 листопаду 2022;

— статтю – до 20 грудня 2022.

Ознайомитися з прикладами оформлення тез можна за лінком: https://bit.ly/Industryanddatamanagement