Academ.City та КАУ долучились до ініціативи Ukraine Energy Initiative

Academ.City та КАУ долучились до ініціативи Ukraine Energy Initiative

23 Травня 2024

Київський Академічний університет та Academ.City стали частиною коаліцієї міжнародних зацікавлених сторін, об’єднаних у прагненні прискорити відновлення та розвиток українського енергетичного сектору.

Місцеві та міжнародні члени працюють разом, щоб обмінюватися та консолідувати досвід, створювати нові дорожні карти декарбонізації для України та прискорювати розвиток нових проектів і розміщення капіталу.

Українська Енергетична Ініціатива відкрита для зацікавлених партнерів, які віддані нашим принципам і цілям.

ЧОМУ НАМ ПОТРІБНА ЦЯ ІНІЦІАТИВА
Масштаби та складність відновлення України вимагають активізації зусиль усіх зацікавлених сторін. Лише через координацію та співпрацю всіх зацікавлених партнерів Україна може досягти успіху.

ПЕРЕХІД ЕНЕРГІЇ
Прискорення переходу до чистого виробництва електроенергії (наприклад, відновлюваних джерел енергії, ядерної енергії) та стимулювання електрифікації шляхом створення стійкої та сталої енергетичної екосистеми.

НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВЕ ПАЛИВО
Стимулювання зростання попиту та пропозиції біопалива, чистого водню та природного газу в поєднанні з впровадженням практичних, демонстрованих проектів.

ФІНАНСУВАННЯ ТА СТРАХУВАННЯ
Забезпечення кращого доступу до боргового капіталу, щоб прискорити відновлення та забезпечити належне фінансування та необхідні страхові гарантії для інвесторів для сталих інвестиційних проектів.