Роль академічних інститутів в інноваційній екосистемі.

Роль академічних інститутів в інноваційній екосистемі.

05 Травня 2023

Ольга Воропай, координатор проекту Academ.City взяла участь у семінарі «Проекти в рамках робочої програми європейських інноваційних екосистем на підтримку нової європейської інноваційної програми», який відбувся у Брюсселі на початку 2023 року.

44 проекти з інноваційної екосистеми Horizon Europe та програм масштабування представили своє бачення та плани щодо перетворення Нової європейської інноваційної програми (NEIA) у реальність. 

KAU також приєднався до цієї когорти гравців інноваційної підприємницької екосистеми разом із нашими партнерами – Арктичним університетом Норвегії (Норвегія), Технічним університетом Варни (Болгарія), G-Force (Словаччина), EIT Raw Materials (Німеччина), Fastrack Генеральний партнер Ventures (Португалія) та Impact Hub (Австрія). У 2023 році вже запущений проект SEEDplus, який фінансується програмою Horizon Europe та спрямований на зміцнення підприємницьких екосистем.

Студентам, адміністративному та технічному персоналу, а також науковцям пропонується поміркувати про роль їхніх академічних інститутів в інноваційній екосистемі. Опитування HEInnovate проведе вас через процес ідентифікації, визначення пріоритетів і планування дій у восьми ключових сферах. Самооцінка доступна всіма мовами ЄС.

Результати будуть використані в рамках проєкту SEEDplus (частина CloudEARTHi Initiative).

Будь ласка, скористайтеся відповідним посиланням на ваш університет:

Усі університети можуть використовувати: https://lnkd.in/dBSpi6Gt

Київський академічний університет: https://lnkd.in/dN5Zxt27

Реєстрація безкоштовна та конфіденційна.