WEnnovate має на меті сприяти змінам перед викликами сучасної енергетики.

WEnnovate має на меті сприяти змінам перед викликами сучасної енергетики.

18 Серпня 2024

WEnnovate має на меті сприяти змінам перед викликами сучасної енергетики.
Усвідомлюючи критичний зв'язок між енергетичним та цифровим секторами, команда WEnnovate працює над створенням справедливих, доступних та децентралізованих енергетичних систем.

Хто має подавати заявку?
Ми прагнемо революціонізувати енергетичний ландшафт, використовуючи потужну синергію між цифровими та високотехнологічними рішеннями. Глибоке занурення в цільові екосистеми в Угорщині, Нідерландах, Словаччині та Україні допомагає нам

  • зрозуміти різні виклики на місцевому рівні
  • виявляти прогалини,
  • виокремлювати найважливіші інновації
  • та найкращі практики.

Спільними зусиллями ми розробляємо плани дій на рівні ЄС, які посилюють роль цифрових та високотехнологічних інновацій у просуванні вперед енергетичного переходу.

Тож, яка твоя роль?
Ми хочемо почути вас! Приєднуйтесь до нашого діалогу із зацікавленими сторонами як на національному рівні, так і на рівні ЄС та зробіть свій внесок у формування майбутнього енергетичних інновацій. Ми шукаємо інноваторів, експертів та інших зацікавлених осіб, які хотіли б формувати майбутнє енергетичного переходу.

Давайте разом зробимо тривалий вплив на світовий енергетичний ландшафт.

Результати проекту
D.5.1. Рекомендації до плану дій
D.3.1. 4 національні карти екосистем глибоких технологій

Нашими партнерами є:

Київський академічний університет
Державна наукова установа «Київський академічний університет» (КАУ) входить до складу Національної академії наук України (НАНУ) та Міністерства освіти і науки. Основними підрозділами КАУ є відділи та дослідницькі центри НАНУ. Студенти беруть участь в українських наукових програмах, співпрацюють з місцевими вченими та розробляють високотехнологічні проекти. КАУ очолює Асоціацію академічної співпраці Academ.City, метою якої є створення наукового парку високих технологій та підвищення ринкової готовності наукових інновацій. Протягом чотирьох років КАУ разом із зацікавленими сторонами розвивав інноваційну інфраструктуру, включаючи мережеву діяльність, інкубаційні програми, менторство та освітні ініціативи зі створення стартапів та трансферу технологій. 

G-Force
G-Force це фонд та інвестиційна програма для стартапів у сфері зелених технологій з інноваційними рішеннями для боротьби зі зміною клімату, що надає консультації та наставництво кліматичним стартапам з питань фандрейзингу, стратегії, заснування бізнесу та багато іншого.

Sustainable Scale-up Foundation
Фонд сталого розвитку (SSF) це соціальний брокер, який створює спільноти, де соціальні підприємці можуть масштабувати свої інновації та разом позитивно впливати на світ. SSF співпрацює із зацікавленими сторонами «четвертої спіралі» в Нідерландах та за їх межами, щоб змінити політику доступу до ринків та регуляторні рамки. SSF будує мости між різними зацікавленими сторонами у складних питаннях, де ще не існують правила та органи влади.

Design Terminal
Design Terminal міжнародна інноваційна агенція, що фокусується на розвитку підприємництва. Створює цінність для різних типів партнерів в один і той самий спосіб: визначає інноваційні виклики та шукає найкращих людей для їх вирішення. Design Terminal шукає інноваційні рішення в оптимістично налаштованих спільнотах. Програми використовують силу особистих зв'язків та мереж. У WEnnovate проект відіграє роль координатора.

Unify.energy
Енергія для людей через побудову енергетичного Інтернету

Unify.energy був заснований, щоб сприяти створенню енергетичного Інтернету. Ми передбачаємо, що наші потреби в енергії будуть задовольнятися з локальних джерел, що належать користувачам. В IoE обмін енергією відбувається за принципом «рівний-рівному» через самобалансуючі, напівавтономні, мульти-носійні системи. IoE забезпечує доступ до відновлюваної енергії для всіх. В основі IoE лежить сприяння розвитку місцевих, інтегрованих, взаємопов'язаних і самобалансуючих енергетичних спільнот. Завдяки інтеграції активів відновлюваної енергетики в поєднанні з цифровими послугами ми прагнемо сприяти саморегулюванню місцевих енергетичних спільнот і розширювати можливості користувачів брати активну участь у розвитку власних енергетичних систем та брати на себе відповідальність за них.