Запрошуємо на серію лекцій "Харчування для здоров'я та сталого розвитку".

Запрошуємо на серію лекцій

03 Березня 2023

Фуд-спільнота Європейського інституту технологій запрошує всіх, хто дотичний до агріфуд, на серію лекцій "Харчування для здоров'я та сталого розвитку".

У середу, 5 квітня, з 18 до 19 години за центральноєвропейським часом відбудеться перший епізод серії онлайн-подій "Все, що ви можете дізнатися".

Мета організації цієї серії запропонувати освітні перспективи всім, хто цікавиться продуктами харчування, харчовими інноваціями та сталим розвитком. Захід складається з декількох живих сесій, які надають учасникам можливість поспілкуватися з викладачами курсів та заглибитися в доступні онлайн-курси з харчової освіти для ЗНО.

Кожна сесія присвячена певному курсу, і в цьому епізоді мова піде про курс "Харчування для здоров'я та сталого розвитку".

Приєднуйтесь, щоб дізнатися про вплив здорового харчування на здоров'я як людини, так і планети.

Чому я маю взяти участь?

  • Під час цієї сесії ви матимете можливість послухати Франческо Візіолі, професора з харчування людини.
  • Отримати експертну консультацію щодо коротких курсів, які пропонує EIT Food.
  • Ознайомитися з різноманітними навчальними ресурсами, доступними для підтримки вашого навчання.
  • Взяти участь у сесіях запитань та відповідей
  • Поспілкуватися з однодумцями.

 

Ми впевнені, що ви залишите цей захід поінформованими та натхненними, щоб зробити наступний крок у вашій навчальній подорожі.

Хто може взяти участь?

Будь-хто! Цей курс спочатку був розроблений для студентів-медиків та медичних працівників, але він буде корисним для всіх, хто цікавиться питаннями продовольства, харчування та сталого розвитку.

 

Реєстрація обов'язкова