Міжнародна наукова конференція BioGENext – дослідження та розробка терапії наступного покоління

Міжнародна наукова конференція BioGENext – дослідження та розробка терапії наступного покоління

11 Вересня 2024

17-20 вересня 2024 року у м. Київ відбудеться Міжнародна наукова конференція BioGENext: Біомедичні дослідження та розробка як основа медицини майбутнього.

BioGENext - це перша в Україні конференція, присвячена дослідженням та розробці терапії наступного покоління, яка організовується як партнерський захід R&D-центром групи компаній ЮРІЯ-ФАРМ та Інститутом молекулярної біології і генетики НАН України.

Конференція BioGENext має основною метою об’єднання всіх гравців галузі: науковців, освітян, представників фармацевтичних компаній та державних інституцій, щоб спільно формувати дієву екосистему для біомедичних досліджень в Україні, а також спрямувати передову експертизу, для розробки та виведення на ринок інноваційних терапевтичних продуктів.

Київський Академічний університет та  Academ.City будуть проводити серію воркшопів.

Грантові можливості для біомедичних досліджень
Дата: 18 вересня 2024 року | Час: 9:00-10:30
Ведуча: Олександра Правдива, керівниця ГОФ
Дізнайтеся про грантові програми та конкурси, доступні у 2024-2025 роках, які дозволять українським дослідникам проводити революційні дослідження та стимулювати інновації. Цей воркшоп надасть важливу інформацію, яка допоможе вам отримати ресурси, необхідні для ваших проєктів.

Шлях інновацій: Від досліджень до виробництва
Дата: 20 вересня 2024 року | Час: 9:00-10:00
Ведуча: Віра Філатова, експертка з трансферу технологій
Дослідіть шлях перетворення досліджень на готові до ринку продукти. Цей воркшоп проведе вас через ключові етапи розвитку, від зародження ідеї до комерціалізації, допоможе визначити виклики, оцінити ринковий потенціал та залучити інвестиції.

Також, представники КАУ та Academ.City візьмуть участь у панельній дискусії та будуть раді Вас бачити за столом консультації.

Основними цілями конференції є:
• Створити платформу для взаємодії між основними стейкхолдерами в галузі біомедичних досліджень та біофармацевтичної розробки;
• Заохотити здійснення високоякісних біомедичних та біофармацевтичних досліджень в Україні, демонструючи останні світові тренди в галузі;
• Сприяти співпраці та створенню спільних проєктів між науковими групами та фармацевтичними R&D на національному і на міжнародному рівнях;
• Заохотити активний розвиток освітніх програм з біомедицини та біотехнологій у ВНЗ для забезпечення високоякісної підготовки майбутніх фахівців.

Тематичні секції конференції присвячені наступним напрямкам:
 Розробка терапії на основі нуклеїнових кислот
• Розробка рекомбінантних білків та моноклональних антитіл
• Технології редагування генів та їх потенційне застосування в медицині
• Біоінформатика та ШІ в біомедичних дослідженнях та розробці
• Біомаркери та інструменти молекулярної діагностики захворювань
• Інші трансляційні біомедичні дослідження