Відбулася зустріч представників відділів з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій інститутів НАНУ

Відбулася зустріч представників відділів з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій інститутів НАНУ

15 Листопада 2023

15 листопада 2023 (11:00-13:00) в Київському академічному університеті відбулась зустріч представників відділів з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій  інститутів НАНУ, яку проводив Центр підтримки технологій та інновацій (TISC) Academ.City.

На зустрічі було представлено презентацію можливостей та послуг TISC Academ.City, обговорено проблеми, з якими стикаються працівники відділів трансферу технологій у своїй діяльності та шляхи щодо їх вирішення, деталізовано можливості співпраці з TISC Academ.City.

Учасники зустрічі представники Інститутів НАНУ обговорили актуальні питання роботи їх профільних підрозділів. За результатами обговорення підготовлено зведений перелік проблемних питань для подальшого опрацювання та формування плану заходів.

Дізнатися більше про TISC Academ.City та інші можливості підтримки інновацій від команди Academ.City можна з презентації.

Грантовий офіс КАУ на постійній основі проводить інформаційні та консультаційні заходи щодо грантових можливостей для розвитку наукових досліджень та інновацій. Якщо Ви зацікавлені у подібній інформації, будь ласка, дайте відповіді на коротке опитування, щоб ми краще розуміли Ваші потреби у грантовій підтримці.