BOOSTER ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ 2023

BOOSTER ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ 2023

04 Квітня 2023

Запрошуємо долучитися до четвертої інкубаційної програми “BOOSTER ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ 2023”
Дата: з 5 травня 2023 року
Онлайн тренінги та консультації щотижня
Місце проведення: онлайн, ZOOM
Час: див. Програму заходу

Програма має на меті сприяти науковцям-розробникам та їхнім командам, фаундерам та стартап-початківцям у підготовці пітч-презентації та допоможе розібратися з особливостями реалізації стартап-проєктів та просування своїх розробок.

5 травня о 14:00  на семінарі “Інноваційна екосистема Academ.City” ми розкажемо вам про проєкт “Academ.City” та можливості підтримки академічних інновацій.

10 травня о 14:00 на семінарі “Європейські грантові можливості для комерціалізації інновацій” Грантовий офіс КАУ познайомить вас з можливостями та умовами грантової програми ЄС. 

Для участі в подібних грантових програмах обов’язково потрібно мати пітч-презентацію проєкту. І саме з цим допоможуть впоратись тренери основного блоку програми. 

Програма «BOOSTER Інноваційних Проектів 2023» стартує з 16 травня. Вона орієнтована на універсальну пітч-презентацію та допоможе презентувати проєкт зацікавленим особам так, як це роблять найпотужніші розробники Кремнієвої долини! 

Під час програми на вас чекають:

  • серія тренінгів із розробки пітч-презентації;
  • консультації, після яких ви матимете готові презентаційні матеріали та доповідь за вимогами деяких інвесторів;
  • сертифікати про проходження Інкубаційної програми.

Переглянути мотивуюче відео та познайомитись із тренерами можна тут .

Це вже буде четверта інкубаційна програма! Попередня була проведена у 2022 році у Німеччині (м.Вюрцбург) на Spring Student School (в рамках міжнародного проєкту КАУ). На ній студенти-стартапери мали можливість удосконалити нові знання та застосувати їх на практиці для просування власних інноваційних проєктів, а також отримати міжнародні гранти.

“Після участі в програмі BOOSTER нам вдалося не тільки покращити презентацію, але й побачити різні сторони нашого проєкту — технологічні, комерційні аспекти, сильні та слабкі сторони. Після роботи з консультантами програми над проєктом та презентацією нам вдалося взяти участь в декількох  конкурсах, в одному з яких ми отримали грант і реалізуємо проєкт, а в другому були відібрані на акселераційну програму, яку зараз успішно проходимо” – випускник програми BOOSTER-2021 команда AgriFootprint.


Участь у програмі безоплатна . 
Кількість команд обмежена!
Встигніть подати заявку першими! 
Програму BOOSTER можна завантажити тут .

Проходити програму BOOSTER можна як індивідуально, так і колективом проєкту. 

Реєстрація

З будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь за телефоном:
+38(067)401-03-61 (Олена Боровська) або пишіть на e-mail: Olena.Borovska@gmail.com