Захоплюючі моменти з нашої дискусії про підприємницьку освіту!

Захоплюючі моменти з нашої дискусії про підприємницьку освіту!

22 Травня 2024

Наша нещодавня дискусія, організована проектом SEEDplus, зібрала експертів з Німеччини, Норвегії, Хорватії, Фінляндії та України, щоб дослідити, як технічні університети можуть розвивати підприємницькі навички та підтримувати студентські бізнес-ідеї.

Проект SEEDplus має на меті допомогти університетам розвивати підприємницькі здібності студентів та втілювати їхні інноваційні ідеї в життя. Ваші ідеї допоможуть сформувати дорожню карту для трансформації навчальних програм, інноваційної інфраструктури та побудови надійної інноваційної екосистеми.



Основні питання, що обговорюватимуться:
1. Яку підтримку забезпечує університет для розвитку інноваційних проектів студентів?
2. які підприємницькі дисципліни передбачені освітніми програмами для студентів?  
3. Як університет оцінює свою комунікацію та контакти з бізнесом?
4. Які проблеми та виклики бачать університети у наданні підприємницької освіти для ваших студентів технічних спеціальностей?

Намагаючись уявити ідеальну підприємницьку освіту, учасники були одностайні в необхідності переосмислення стратегічної ролі університетської освіти, забезпечення системності дій з підтримки підприємництва та сприяння розвитку інноваційних екосистем на місцях.

Закликаємо всіх долучатися до дискусії, ділитися своїми думками та поглядами. Ваш внесок є життєво важливим для того, щоб допомогти університетам зрозуміти, що потрібно зробити, щоб забезпечити студентів необхідними підприємницькими знаннями та навичками.

Проєкт SEEDplus фінансується Європейською радою з інновацій та виконавчим агентством з питань МСП (EISMEA)

#Entrepreneurship #Education #Innovation #SEEDplus #UniversityTransformation #Academ.City #CloudEARTHi