Danube Tech Summit 2023

Danube Tech Summit 2023

20 Грудня 2023

"Ми не дивимось на країни і регіони — ми дивимось на міста і екосистеми" — Selma Prodanovic. Віце президентка Європейської мережі бізнес ангелів.

Danube Tech Summit 2023.

12 грудня відбувся перий Дунайський технологічний саміт, новий щорічний каталізуючий захід для стратегічної інноваційної сфери Дунайського регіону, який сприятиме поширенню знань та створенню мереж між бізнесом, політиками, освітніми установами та організаціями громадянського суспільства.

Співпраця між GLOBSEC та Федеральним міністерством праці та економіки Австрії спрямована на створення динамічної платформи, яка зібрала понад 150 представників з усього регіону та за його межами. Серед них — далекоглядні засновники, керівники технологічних компаній, керівники швидкозростаючих стартапів і компаній-єдинорогів, директори з інновацій, міністри, відповідальні за інновації, економіку та фінанси в регіоні, а також делегати ЄС, політики та представники громадськості. Основна мета - запропонувати ефективні рішення для зміцнення прогресу та інноваційного потенціалу хабу Дунайського регіону.

Серед відвідувачів був присутні Volodymyr NochvaiВолодимир Ночвай — керівник лабораторії відкритих інновацій Kyiv Academic University. Ми раді, що Україна відтепер має нагоду тісно інтегруватись в інноваційну екосистему CEE і разом впроваджувати інновації.
На зображенні може бути: 11 людей та текст

Щоб продемонструвати непохитну підтримку України та сприяти неформальному спілкуванню, було проведено культурний захід, організований у партнерстві з Віденським оркестром "Академія". Цей захід мав на меті створити привабливу платформу, де учасники мали нагоду зібратися разом, щоб висловити солідарність з Україною, а також налагодити значущі зв'язки у неформальній обстановці.