Відбулася чергова зустріч представників відділів з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій інститутів НАНУ

Відбулася чергова зустріч представників відділів з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій інститутів НАНУ

21 Лютого 2024

29 січня 2024 р. в Київському академічному університеті відбулась зустріч представників відділів з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій інститутів Національної академії наук України, організована Центром підтримки технологій та інновацій (TISC) Academ.City. 

Учасників заходу проінформовано про методичні документи ІР офісу, зокрема Методичні рекомендації щодо політики у сфері інтелектуальної власності для закладів вищої освіти та наукових установ України, про курси WIPO щодо інтелектуальної власності та патентування.

Колегам запропоновано брати участь у постійно діючому науковому семінарі, що проводиться КАУ разом із Інститутом економіко-правових досліджень ім.В.К. Мамутова (двічі на місяць, по п’ятницям з 15.00-16.00). Запрошення та форма реєстрації розміщені на сайті Київського академічного університету за адресою.

 

Прийнято рішення щодо створення бази даних послуг/продукції, які можуть запропонувати Інститути Національної академії наук України. 

Учасники зустрічі взяли участь в опитуванні за анкетою ІР-офісу стосовно проблем у сфері інновацій та трансферу технологій з метою внесення змін до законодавства України з метою стимулювання розвитку інноваційної екосистеми, із урахуванням проблемних питань щодо договірних відносин інститутів та бізнесу. 

Ознайомитись із переліком послуг Центру підтримки технологій та інновацій (TISC) Academ.City та отримати відповіді на актуальні питання можливо за допомогою форми зворотнього зв’язку за адресою.

Запрошуємо до співпраці!